FOTO: Fantastična izvedba predstave “Obična priča o ljubavi”, DIS teatra iz Banja Luke

Ansambl DIS teatra iz Banja Luke u četvrtak je na ovogodišnjim kazališnim danima u Vitezu izveo predstavu “Obična priča o ljubavi”.

Fenomenalan nastup ekipe iz Banja Luke publika je tijekom cijele predstave honorirala brojnim aplauzima, a četvoročlana glumačka ekipa predstave „Obična priča o ljubavi” (Željko Kasap, Maša Mirković, Nataša Krivošija i Bogdan Crnobrnja) oduševili su izvedbom.

Režiju ovog komada, čija se fabula zasniva na tome da ljubav iz korjena može promjeniti čovjeka, potpisuje Novica Bogdanović.

U ovoj predstavi Željko Kasap glumi glazbenika koji živi punim plućima i ne mari mnogo za ono što drugi kažu. Njegov život mijenja slučajni susret i neobične okolnosti koje izmiču kontroli… Publika redovno uživa u ovoj priči i prilično je zainteresirana za tu temu, u kojoj gotovo svatko može pronaći i sličan primjer u svakodnevnom životu, a tako je bilo i u Vitezu gdje je nakon predstave uz gromoglasan pljesak ansambl DIS teatra izlazio nekoliko puta na bis.

Predstava je premijerno izvedena 2009. godine u Banjaluci. Do sada je doživjela 72 izvođenja, te je nastupala i na festivalima u Nišu, Smederevu, Beogradu, Tuzli, Mrkonjić Gradu, Novom Gradu, Kozarskoj Dubici, Srebrenici, Brodu, Linzu, Vitezu…

U dogovoru s organizatorima sav prihod od ulaznica s ove predstave namijenjen je za pomoć u liječenju našem sugrađaninu, malenom Davidu Tarabi. Ovom predstavom velikoj obitelji kulturnih i sportskih institucija priključili su se i kazalištarsci, koji su se uključili u akciju “Zajedno za Davida”, koju je sredinom listopada pokrenula Udruga mladih “Enter”.

Foto: Filip Šarić