FOTO: Fantastičan uspjeh ŠPC ‘Let’s dance forever’ na državnom natjecanju u Jajcu

Jajce je bilo domaćin velikom plesnom turniru u modernim plesovima i ujedno Državnom prvenstvu u street dance-u. Oragnizatori ovih velikih sportskih događaja bili su Asocijacija plesnih klubova u BiH i Športski plesni centar „Let’s dance forever” iz Viteza.

Turnir je održan u Gradskoj sportskoj dvorani u Jajcu, s prednatjecanjima i večernjim dijelom programa.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 500 sudionika, mnogobrojnih plesnih klubova širom Bosne i Hercegovine, uz suđenje istaknutih plesnih sudaca Asocijacije plesnih klubova u BiH, Nataše Jekić, Dragane Brkić i Sanjina Buzadžija.

Prvenstvo je svečano otvorio Nisvet Hrnjić, načelnik Općine Jajce, koja je bila i pokrovitelj turnira je bila Općina Jajce, dok je zlatni sponzor bio FIS Vitez.

Apsolutni pobjednik državnog bio je ŠPC „LDF” iz Viteza, sa svojim podružnicama iz Novog Travnika, Kiseljaka, Nove Bile, Odžaka i Jajca, osvojivši sva značajnija mjesta na prvenstvu.

„Posebno bih istaknuo naš plesni klub iz Novog Travnika, koji je osvojio sva prva mjesta u mnogobrojnim starosnim i formacijskim kategorijama. Također, iskreno čestitam svim našim članovima na izvanrednim rezultatima koje su ostvarili”, izjavio je za Fenu Dejan Brkić, utemeljitelj i voditelj ŠPC „LDF” iz Viteza.

{gallery}sport/ldf_jajce12{/gallery}