FOTO: Fantastičan skup HDZ-a BiH u Šantićima

Kandidati s liste za vijeće općine Vitez i kandidat za načelnika iz redova HDZ-a BiH Vlado Alilović u ponedjeljak su održali još jedan, više nego uspješan, promidžbeni skup uoči lokalnih izbora u nedjelju, priopćeno je iz Ureda za informiranje OO HDZ BIH Vitez.

 

Ovoga puta HDZ-ovci su gostovali u Temeljnim ograncima Šantići i Nadioci, koji su ih dočekali na odličan način, a na igralištu NK ”Šantići” skupilo se više od 350 mještana.

Okupljenom mnoštvu se obratila prvo predsjednica OO HDZ BiH Vitez, Marina Pendeš, koja je predstavila stranku, te kazala nešto o programu za Lokalne izbore. Zatim je za govornicu izašao Vlado Alilović, podsjetivši mještane na sve što je se uradilo u prethodnom mandatu, te koliko je novca uloženo u sve projekte. Načelnik je dao riječ kako će i u budućnosti zajendo sa svim stanovnicima Viteza nastaviti graditi, voljeti i jačati naš Vitez. Pero Gudelj pozvao je mlade ljude da se uključe i da rade zajedno sa viteških gospodarstvenicima, članovima HDZ-a BiH, za dobrobit našeg društva, te još jednom kazao koliko je važno izaći u što većem broju na izbore i svoj glas dati za Vladu Alilovića i kandidate za OV, navodi se u priopćenju za javnost.

Listu kandidata predstavio je nositilj liste za predstojeće izbore, Franjko Rajković, a druženje nastavljeno je uz prigodno druženje gostiju i članova HDZ-a BiH, koje je upotpunio vatromet, koji su priredili vrijedni domaćini.

Naredni skup HDZ BiH ima na Rijeci u srijedu, 03. listopada, s počekom od 19,00, a središnji skup će se održati u petak, 05. listopada, u dvorani Hrvatskog doma Vitez od 19,00, stoji na koncu priopćenja OO HDZ BIH Vitez.