FOTO: Ekipa Kristala pobjednik malonogometnog turnira “Zabilje 2014.”

Malonogometni turnir u Zabilju završen je fantastičnom finalnom utakmicom između ekipa “Kristal” i “Rijeka”, punom uzbuđenja, a nakon dva poluvremena rezultat je bio 2:2. Boljim izvođenjem penala turnir je osvojila momčad Kristala.

U susretu za treće mjesto susreli su se ekipe Bilj-Mar i Petica plus, a i u ovom susretu o pobjedniku su odlučivali penali. Nakon petnaeste serije izvođenja penala, treće mjesto osvojila je ekipa Bilj-Mar.

“Turnir je i ove godine opravdao očekivanja. Usprkos nevremenu koje je uzrokovalo prolongiranje završnice turnira, sve je prošlo u najboljem redu, a velik broj posjetitelja imao je priliku uživati u odličnom nogometu. Završnica je ponudila i vrlo neizvjesne susrete, što je dalo dodatnu draž. Čestitam najboljim ekipama i pojedincima i veselim se narednom turniru”, kazao je u ime organizacijskog odbora turnira, Mirko Đotlo.

Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Kristala Boris Varešković, a iz pobjedničke momčadi je i najbolji vratar turnira Valentino Slipac.

Prethodni članakU prometnoj nezgodi teško stradao K.M. (1977.)
Sljedeći članakHrvati neće 
nigdje iscuriti, 
mi smo europska 
snaga Bosne i Hercegovine