Foto: Dubioza, S.A.R.S. i Frenkie zapalili Arenu!

Događaj za koji se tražila karta više, prvi regionalni Red Bull Soundclash, ispunio je sva očekivanja, a mnoga i premašio. Dubioza kolektiv i S.A.R.S. sinoć su priredili istinski spektakl, u delirijum bacivši prepunu Arenu u Zenici.

Atmosfera je proključala i prije nego su se Dubioza i S.A.R.S. uopćte pojavili. Naime, domaćin večeri Frenkie i DJ Soul na samom početku su odradili ‘pakleni’ set koji je kompletnu Arenu natjerao na gibanje. Već tada je bilo jasno da će ovo biti jedna od onih posebnih noći ispunjenih nevjerovatno dobrom energijom.

Izlaskom Dubioze i S.A.R.S.-a na scenu to se i potvrdilo. Arena je eksplodirala odmah pri početnim taktovima setova koje su odsvirali za zagrijavanje. I tako je ostalo do samog kraja. Bendovi su na dva stagea na suprotnim krajevima dvorane naizmjence svirali dok je publika, koja je bila između njih, cijelo vrijeme uglas pjevala svaku pjesmu.

Redale su se runde Red Bull Soundclasha: svirali su obrade, zatim pjesme drugog benda u svom stilu, pa po tri svoje pjesme u blues, unplugged i heavy metal verzijama, da bi na kraju nastupili sa specijalnim gostima – S.A.R.S. sa Aleksandrom Markovićem Lamom iz benda Bolesna štenad, a Dubioza sa zeničkim vokalnim sastavom Bel Canto. Redao se i hit za hitom: ‘Buđav lebac’, ‘Kažu’, ‘Perspektiva’, ‘Kokuz’, ‘Lutka’, ‘Blam’…

Izvor

 

Prethodni članakNE PROPUSTITE: Veliki koncert Miligrama u Clubu “Diamond” u Vitezu
Sljedeći članakOpćina Vitez ulazi u Ekopakov Sustav Zelene točke