FOTO: Drama na utakmici odbojkašica Viteza i ORT-a

Utakmicama prvog kola započelo je natjecanje Druge ženske odbojkaške lige F BiH. U ovom rangu natjecanja nalaze se odbojkašice Viteza koje su u okviru prvog kola ugostile odličnu ekipu ŽOK “ORT” iz Sarajeva.

Utakmica je bila vrlo neizvjesna i zanimljiva, a odigrana u prepunoj sportskoj dvorani Srednje škole “Vitez”. Na žalost domaće publike odbojkašice Viteza su poražene rezultatom 3:1, iako je malo nedostajalo da osvoje četvrti set i utakmicu učine još neizvjesnijom. Suci su generalno bili jako loši. Često su griješili, a pri rezultatu 23:18 za domaću ekipu čine kardinalnu pogrešku na štetu Viteza te daju ‘vjetar u leđa’ gošćama iz Sarajeva koje su znalački iskoristile poklonjeno.

Ipak, treba biti objektivan i naglasiti kako pobjedi gošći iz Sarajeva nema zamjerke. Djevojke su pokazale kvalitetn(ij)u igru, više iskustva i snage te su na koncu slavile zasluženu pobjedu. Svaka čast cure.

Također, odbojkašicama Viteza treba pružiti potporu i u nastavku prvenstva, jer će sasvim sigurno iz kola u kolo igrati sve kvalitetnije.

Iz ŽOK “Vitez” uputili su zahvalu publici koja je i ovoga puta podržavala domaće odbojkašice.

{gallery}vijesti/ort{/gallery}