FOTO: Draft teatar iz Tuzle oduševio Vitežane predstavom “Ljubav”

Nakon premijernog izvođenja predstave „Ljubav”, Murraya Schisgala, članovi Draft teatra su dobili mnogobrojne pozive za gostovanja. Između ostalih nastupa, ekipa „Ljubavi” svoje umijeće na daskama je pokazala i na ovogodišnjim kazališnim danima u Vitezu.

Ljubitelji kazališne umjetnosti u Vitezu, proteklog su petka, 16. studenog imali priliku pogledati ovu vrlo kvalitetnu predstavu, u izvođenju ansambla Draft teatra iz Tuzle.

Reakcije publike na predstavu “Ljubav” bile su odlične. Fantastična glumačka trojka držala je publiku zainteresiranom tijekom svih 90 minuta trajanja, a gromoglasan i dugotrajan pljesak na koncu predstave pozvao je glumce iz Tuzle nekoliko puta na bis.

Režiju za predstavu “Ljubav” potpisuju Dragan Tešić i Zoran Vasiljević, koji su uz Almedinu Salčinović i akteri u ovoj predstavi. Tešić i Vasiljević ističu kako se predstava ne može svrstati ni u socijalnu dramu, niti u komediju iako je krasi velika doza humora. Zoran Vasiljević zaključuje da je predstava “Ljubav” simatična priča o ljubavnom trokutu.

Draftovci u sastavu, Almedina Salčinović, Dragan Tešić i Zoran Vasiljević, tijekom godine koja je na izmaku, „Ljubav” su igrali u Tuzli, Banja Luci (BiH), Retkovcima i Županji (Hrvatska), Valoni (Albanija), Postojni (Slovenija), Trenčinu (Slovačka), a sada i u Vitezu. Do kraja godine ovaj trio će se još jednom pojaviti pred tuzlanskom, a potom i banjalučkom publikom. I za dolazeću godinu već imaju planove: Bugarska, Turska, Slovenija, Slovačka, Srbija, Hrvatska, Makedonija, Albanije, Kosovo, Crna Gora i Malta.

Foto: Filip Šarić