FOTO: “Čistačice” napunile kazališnu dvoranu, Vitežani ponovno pokazali humanost

Gradsko kazalište mladih Vitez i Općinski odbor Zajednice žena HDZ BiH Vitez Kraljica Katarina Kosača organizirali su dobrotvornu aktivnost, u sklopu koje je odigrana predstava „Čistačice“ GKM-a Vitez. “Čistačice” GKM-a Vitez još jednom su napunile i oduševile Kazališnu dvoranu Vitez, kojom se na koncu predstave prolamao višeminutni pljesak.

Predstava je odigrana sinoć, četvrtak, 14.studenog, u Kazališnoj dvorani Vitez, a novac prikupljen od ulaznica i dobrovoljnih priloga bit će poklonjen za pomoć dvije obitelji iz Viteza. Cijena ulaznice bila je 3 KM, a ukupno je skupljeno 1400 KM, koje će biti ravnomjerno raspoređene na dvije obitelji, te će svakoj od obitelji biti uručeno po 700 KM.

„Hvala svima koji su u ovo predblagdansko vrijeme otvorili svoja srca i pomogli našim sugrađanima kojima je u ovim trenucima pomoć potrebna“, poručili su organizatori.

Predstava je odigrana i u sklopu obilježavanja Europske noći kazališta. Viteški kazalištarci će u sklopu Europske noći kazališta nastupiti i u Republici Hrvatskoj. Predstavu “Lova iz snova” GKM-ovci će izvesti u petak, 15. studenog u Bjelovaru, a u subotu 16. studenog u Popovači.

Prethodni članakPrijavljena još jedna krađa identiteta u Vitezu
Sljedeći članakSVI NA TRIBINE: U subotu gradski derbi FK “Vitez” i NK “Vitez”