FOTO: Centar i Gačice uz HDZ BIH

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine održala je i deveti promidžbeni skup za predstojeće lokalne izbore, 7. listopada, a ovoga puta za Temeljne ogranke Centar i Gačice. U Gradskoj športskoj dvorani u Vitezu okupilo se preko 150 članova i simpatizera HDZ-a BiH, kojima su prezentirani programski ciljevi koje bi stranka trebala ispuniti u četiri godine novog mandata.

 

Okupljenima su se s nekoliko rečenica obratili kandidati iz TO Centar i Gačice, Tomislav Bošnjak – Matić, Ljiljana Pavlič, Stanko Čerkez, Ivan Sajević, Alojz Mlakić, Julio Bobaš, Ljiljana Petrović i Miroslav Puljić.

Što je do sada urađeno i ono što će biti u narednom mandatu predstavio je aktualni, ali i budući načelnik općine Vitez, Vlado Alilović. Program stranke i plan za Lokalne izbore prezentirala je predsjednica OO HDZ BiH Vitez, Marina Pendeš, a listu svih kandidata iz reda HDZ BiH prezentirao je nostelj liste i ugledni viteški gospodarstvenik, Franjo Rajković. Okupljene je pozdravio i Pero Gudelj, vlasnik poduzeća FIS, kazavši kako uz potporu HDZ-a BiH i načelnika Vlade Alilovića u narednom periodu ima namjeru uposliti 1000 novih djelatnika. Gospodin Gudelj je naglasio kako će se u budućnosti morati staviti naglasak na uređenje grada te istaknuo da će u narednoj godini donirati 5000 KM za uređenje jednog od gradskih parkova, a u čijem će uređenju kao volonter i osobno sudjelovati.

Svi okupljeni burnim pljeskom pozdravili su kandidate HDZ BiH, prepoznavši ih kao kvalitetne osobe i sposobne odgovoriti svim izazovima s kojima će se susretati naša lokalna zajednica u budućnosti.

Nakon svečanog promidžbenog skupa svi gosti nastavili su druženje i neformalne razgovore s kandidatima HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore, uz prigodan domjenak i glazbu.