FOTO: Boris Marjanović novi predsjednik OO HDZ BIH Vitez!

U ponedjeljak navečer, u dvorani Općinskog vijeća Vitez, održana je konstituirajuća sjednica Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BIH) Vitez.

Za predsjednika je aklamacijom izabran Boris Marjanović (36), dugogodišnji član HDZ-a BIH, vijećnik Općinskog vijeća u trećem mandatu, profesor povijesti i zemljopisa u Srednjoj školi Vitez.

„Naša zadaća je vratiti HDZ BIH u Vitezu na pozicije koje naša stranka i zaslužuje. Nadam se da ćemo osobne interese podrediti interesima naših birača i stranke te vratiti povjerenje Vitežana u HDZ BIH. Nastojat ćemo raditi na jačanju stranke, kroz rad naše Mladeži koja je među najaktivnijima u BiH, rad naše Zajednice žena, zatim kroz kadrovska osvježenja, a napose uz što veći rad na samom terenu. HDZ BIH ne smije biti “odnarođena” stranka i iz toga razloga ćemo pažnju posvetiti u što većoj mjeri našoj bazi u temeljnim ograncima”, istaknuo je novoizabrani predsjednik OO HDZ BIH Vitez, Boris Marjanović.

Nakon izbora za predsjednika OO HDZ BIH Vitez, Marjanović je predložio predsjedništvo koje je također izabrano aklamacijom. Za dopredsjednike su imenovani Franjo Rajković, predsjednik Kluba vijećnika HDZ-a BIH u OV Vitez i Tomislav Bošnjak-Matić, predsjednik OV Vitez. Tajnik je Mario Bošnjak-Matić, rizničar Borislav Ramljak, a po funkciji u predsjedništvo OO HDZ BIH Vitez imenovani su Ivan Sajević, predsjednik viteške Mladeži i Katica Čerkez, predsjednica Zajednice žena HDZ BIH „Kraljica Katarina Kosača” Vitez.

DSC 0030DSC 0032DSC 0033DSC 0043DSC 0046