FOTO: BK “Vitez” nastupio na Adria Bike Maratonu

Adria Bike Maraton je najmasovniji MTB maraton u regiji koji je ove godine održan po četvrti put, a Biciklistički klub “Vitez” već tradicionalno nastupa na istom.

Uz ovaj maraton uvijek nas vežu lijepi rezultati, tako da poslije osvojenog podija prije dvije godine, ove godine smo osvojili i dva 3. mjesta zahvaljujući našoj jedinoj bajkerici Sanji i ekipno!

Nastupilo je 950 biciklista iz nekoliko država, a ostali rezultati su sljedeći:

EPIC (Dragan Mandić 44. od 149), CLASSIC (Darko Grebenar 34., Goran Bralo 40., Bojan Bučar 56., Boris Prusac 59., Tomislav Kulić 98. od 237) CLASSIC iznad 45 (Kristijan Rajković 22. od 52), EASY (Vjekoslav Levarda 29. od 170), EASY TONAŠI (Saša Vidović 7., i Marin Nakić 10. od 20) i najvažnije, 3. mjesto u kategoriji žena na EASY kategoriji Sanja Bučar 3. mjesto od 50 natjecateljica.

Nakon izlaska službenih rezultata, saznali smo i za osvojeno treće mjesto u kategoriji timova, tako da je ovo bio najuspješniji nastup za BK “Vitez” na Adria Bike maratonu kojem se sigurno vraćamo i naredne godine!

Također sve pozivamo i na utrku u brdskom biciklizmu “Kup Gradina” koja će se održati 31. srpnja, kojoj smo već 4. godinu zaredom domaćin upravo BK Vitez.