FOTO: Bazen party junior u FC BiH za 30 učenika OŠ ‘Vitez

Proteklog vikenda Wellness centar hotela „Central” u FC BiH organizirao je besplatni sportsko-rekreativni izlet za školsku djecu od 1. do 5. razreda.

Povodom završetka školske godine i potaknuti realnom svakodnevnicom u kojoj mladi vođeni „modernom tehnologijom” sve više slobodnog vremena borave uz računala, mobitele.. što jako negativno utječe na njihov normalan razvoj, socijalizaciju i u konačnici zdravlje, managerica Wellness centra hotela „Central”, Darija Rajković, zajedno sa svojim timom došla je na ideju da osmisli ovakav tip projekta pod nazivom „Bazen party junior”.

Projekt osmišljen kao besplatni trosatni boravak na bazenu u FC BiH. Ukupno 30 djece zajedno sa 3 nastavnika i doravnateljicom Borkom Matić su bili počasni gosti Franšiznog Centra koji su s platoa Osnovne škole “Vitez” organiziranim prijevozom stigli do Franšiznog centra BiH.

Na zatvorenom bazenu hotela „Central” organizirano je dvosatno druženje uz svladavanje osnove plivanja, a ugodno druženje nastavljeno je u pizzeriji „Central” uz degustaciju specijaliteta kuće i vitaminski napitak. Nakon toga učenici su organiziranim prijevozom vraćeni natrag do Osnovne škole “Vitez”.

„Iskreno se nadamo da smo našim mališanima uljepšali vikend. Djeca su bila uistinu divna i radujemo se nekom novom susretu s njima”, izjavila je za vitez.info Darija Rajković, managerica Wellness centra hotela „Central”.

{gallery}drustvo/bazen_fc{/gallery}