FOTO: Asfaltiran i otvoren put u Krčevinama

Asfaltiran put u KrčevinamaOpćinski načelnik Vlado Alilović i predsjednik TO HDZ BiH Krčevine Mladen Babić proteklog su vikenda svečano otvorili asfaltirani put Babići – Krčevine. Investicija je vrijedna 47 500,00 KM, a asfaltiran je put u dužini od 675 metara. Od spomenutog iznosa 10 000,00 KM osigurala je Vlada SBŽ, dok je preostalih 37 500,00 KM osigurala općina Vitez, odnosno stanovnici navedenog naselja, po principu ‘marka na marku’.

Nakon što su tijekom prošle godine projektom, u vrijednosti od gotovo 10 000,00 KM, riješili problem površinskih i otpadnih voda, odnosno kanalizacije, ovim su projektom stanovnici zaseoka Babići riješili poteškoće koje ih muče dugi niz godina. Naime, zbog konfiguracije terena, a u vrijeme oborina, redovno su se javljali problemi oštećenja puta i prometne komunikacije.

Inicijativni odbor za realizaciju ovoga projekta činili su Mladen Babić, Dragan Babić, Mirko Babić, Mato Babić i Zoran Jurčević.

„Zahvaljujem se svima koji su doprinijeli realizaciji ovoga, za više od 30 obitelji zaseoka Babići, vitalnog projekta. Posebno se zahvaljujemo općini Vitez, ali i drugim donatorima, prije svih poduzećima AM 2000, Economic, Maks, Kristal, Kalvarija cop, Automerc Škoro, Horizont i La Punt“, izjavio je za vitez.info portal, u ime inicijativnog odbora, Mladen Babić.

{gallery}drustvo/krcevine_put{/gallery}