FIS ponosni vlasnik znaka bh. kvaliteta

Kompanija FIS d.o.o. postala je članica projekta „Kupujmo i koristimo domaće“ i ponosni vlasnik znaka bh. kvaliteta.

„Kupovinom proizvoda sa znakom domaće kvalitete utječemo na ekonomski razvoj Bosne i Hercegovine. Razvoj privrede, punjenje državnog proračuna, poboljšanje zdravstvenih usluga i obrazovnog sustava, otvaranje novih radnih mjesta, smanjenje siromaštva u našoj zemlji i poboljšanje mirovinskog sustava samo su neki od činitelja na koje imamo utjecaj kupovinom domaćih proizvoda“ istaknuli su u priopćenju za javnost iz kompanije FIS.

Svaka kompanija koja odluči na svojim proizvodima tiskati znak “domaće” mora zadovoljavati određene kriterije o kvaliteti i podrijetlu proizvoda. I kompanija FIS se odlučila pridružiti ovom projektu. FIS-ov pogon za proizvodnju namještaja Ambyenta jedan je od najmodernijih u BiH, a 15% proizvedenog asortimana izvozi se u zemlje CEFTE i EU.

Kvalitetu Fisovih proizvoda prepoznali su i drugi. GS čarape, koje se proizvode od prirodnih materijala, ne sadrže štetne sastojke i ispunjavaju humano – ekološke zahtjeve, dobile su certifikat instituta Innovatext iz Budimpešte. Anbinni baby linija koja se radi isključivo od prirodnih pamučnih materijala svojom je kvalitetom također zavrijedila znak domaće kvalitete.

Kompanija FIS se, pridruživanjem projektu „Kupujmo i koristimo domaće“, obvezala da će daljnjim ulaganjima doprinijeti razvoju bh. gospodarstva i otvaranju novih radnih mjesta.