FIS ponovo među najpoželjnijim poslodavcima

FIS Vitez

Prema nezavisnom istraživanju najvećeg portala za zapošljavanje Posao.ba, u 2017. godini FIS d.o.o. je među 3 najpoželjnija poslodavca u segmentu maloprodaje. Ova nagrada je posebno značajna jer predstavlja neovisne glasove građana BIH i u obzir uzima samo realne pokazatelje.

Također kompanija FIS d.o.o. je tijekom 2016. godine zaposlila oko 300 novih djelatnika što je svrstava na treće mjesto po ukupnom broju novozaposlenih u FBiH.

Za ovu prigodu Zoran Maros, direktor poduzeća FIS d.o.o. je izjavio:

“Posebno nam je drago jer su naši napori prepoznati od strane građana BIH i naših zaposlenika. Naši rezultati govore o nama, a u budućnosti možemo obećati da ćemo nastaviti i dalje razvijati našu kompaniju i širiti prodajnu mrežu.. Naše poduzeće ima jasan razvojni put i viziju koju su nam od samog osnutka postavili njegovi suvlasnici. Dokazali smo da smo u stanju nositi se i sa najvećim izazovima i iz svega izaći još jači. FIS d.o.o. danas ima jedan veoma snažan management ,te surađujemo i savjetujemo se sa najeminentnijim savjetnicima i managerima iz Europe, jer želimo biti u korak sa najnovijim trendovima poslovanja. Posebno se zahvaljujemo našim djelatnicima koji su ujedno i naša najveća snaga, ali i našim cijenjenim kupcima koji su sve ove godine sa nama.”

Prethodni članakSoldić izazvao Jelčića: Spreman sam na rat s njim!
Sljedeći članakFranjić najavljuje tužbu za premlaćivanje; MUP KSB: Provodi se interna istraga