FIS domaćin donatorske večeri za podršku Banci koštane srži BiH

Viteško poduzeće FIS d.o.o. domaćin je predstojećeg petka donatorske večeri za podršku Banci koštane srži u Bosni i Hercegovini, a sve u povodu obilježavanja treće obljetnice ovog humanitarnog projekta započetog upravu u salonu FIS u Vitezu.

„NVO MALA nositelj je trenutno najznačajnijeg projekta ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, kojem za podršku trebaju sve razine bh. društva i institucije sistema“ , ističu organizatori.

Donatorska večer će se održati u petak, 3. lipnja 2016. godine u svadbenom salonu FIS u Vitezu, a s početkom u 20 sati. Istoj će prethoditi uzimanje uzoraka krvi u prodajnom prostoru FIS u Vitezu tijekom cijelog dana.

Pokrovitelji manifestacije:
– FIS d.o.o. Vitez
– Općina Vitez i Ured načelnika
– Ministarstvo zdravstva i socijalne politike Kantona Središnja Bosna

Glazbena gošća:
– Selma Bajrami te glazbeni gost iznenađenja

Pozivamo sve da u skladu s mogućnostima sudjelujete i podrže ovaj projekt svojim prisustvom u Svadbenom salonu FIS u Vitezu.

Uz goste iznenađenja, nadamo se i vjerujemo da ćemo i na ovoj akciji pokazati humanost i želju da bosanskohercegovački pacijenti dobiju priliku za život. Ulaznice za donatorsku večer po cijeni od 10 KM bit će u slobodnoj prodaji od 27. – 28. 5. u prodajnom centru FIS u Vitezu. Sva sredstva od prodaje ulaznica bit će prenesena u fond Banke koštane srži u BiH.