Find Your SPARK: Električno auto Concept One opet u Mostaru

Električni automobil tvrtke Rimac Automobili ponovno dolazi u Mostar, i to u sklopu događaja Find Your SPARK u organizaciji SPARKa i SYNCa. Naravno, to nije sve što ćete vidjeti na ovom događaju, pa se uputite do SPARKa u Mostaru u subotu (30.9.) od 10 do 18 sati i pogledajte koje gadgete su pripremili ove godine.

Osim Concept One-a (brought to you by Central Osiguranje), na Gadget Showu imate ćete priliku vidjeti mnoge novitete iz tech svijeta, i to iz kategorija virtualne stvarnosti, pametnih kuća, robota, dronova, električnih vozila i CNC strojeva. Prostorije SPARKa će biti otvorene od 10 do 18 sati za sve vas koji želite isprobati i pogledati HTC Vive, Oculus, Nintendo Switch, PlayStation 4 Pro + VR, DJI dronove i ostale gadgete, dok ćete ispred SPARKa moći provozati Greyp električna bicikla (samo uz vozačku dozvolu), INMotion L6 električni romobil
i Xplorer Hoverboard Funk 10″.

U 11 sati počinje DJI Challenge, natjecanje dronovima u brzini, preciznosti fotografiranja i preciznosti slijetanja, gdje će se 25 natjecatelja boriti za sparkastične nagrade DJI Spark Fly More Combo, DJI Spark ili DJI Osmo Mobile. Cilj je što prije doći do mete i uslikati ju dronom.

Kao svi SPARK eventi, i ovaj je besplatan, a svoj dolazak možete potvrditi na na Facebook eventu.

Od događaja ne bi bilo NIŠTA bez: Central Osiguranje, STARK, INTERA, Studio Joker, Rolograf, Binvest, Config, HERA, Mlini pekara, Pavković paneli, Red Bull, Eurosan, Schrack Technik BH, A.O.Leko, City Hotel, Francuske palaćinke, Alba, Namex i Elite Security.

Prethodni članakMažoretkinje HKD-a Napredak posjetile “Večer plesa” u Vodicama
Sljedeći članakNema pravde za male klubove