Finalni dan teniskog turnira u Kiseljaku

U subotu su igrani mečevi glavnog ždrijeba egzibicijskog teniskog turnira “Kiseljak open 2020”. Davis cup reprezentativci bili su uvjerljivi i sigurno je da ćemo okršaj istih gledati i u finalu.

U skupini “Sarajevski kiseljak”, Mirza Bašić je sa dvaput po 4-1 nadigrao Dušana Milanovića, dok mu je Luka Puljić predao pri rezultatu 3-0 u prvom setu zbog ozljede. Umjesto Puljića, u glavni ždrijeb je upao Amar Kolić. Aldin Šetkić Koliću nije dozvolio da osvoji niti jedan gem, dok mu je Milanović stvorio ozbiljne probleme. Šetkić je dobio prvi set sa 4-1, no mladi Milanović osvaja drugi set u tie-breaku i odvodi meč u tri seta. U trećem setu Šetkić je odigrao odlično, i pobijedio 4-0, no Milanović sigurno može biti zadovoljan jer je uzeo set reprezentativcu.

U drugoj skupini mečevi su riješeni u dva seta. Nerman Fatić je sa 4-2,4-0 riješio Danijala Muminovića, te sa dvaput po 4-1 Gorana Radanovića. Tomislav Brkić je sa 4-1,4-2 bio bolji od Muminovića, a Radanoviću je, kao i Fatić, dozvolio tek po jedan gem po setu.

Završnica se igra sutra. Prvi će na teren Nerman Fatić i Tomislav Brkić u 13 sati, koji će međusobnim ogledom odlučiti o prvom mjestu u skupini “Boreas” i putniku u finale.

U 14 sati u skupini “Sarajevski kiseljak” za prvo mjesto i finale razigravaju Mirza Bašić i Aldin Šetkić. U 15 sati meč za prestiž igraju Danijal Muminović i Goran Radanović, a u 16 sati igraju Amar Kolić i Dušan Milanović, također za prestiž.

Finale je planirano za 18 sati, a svi mečevi igraju se na terenu broj 1. Zanimljiv teniski dan upotpunit će i nastupi DJ-a te kiseljačkih mažoretkinja a planirana je i svečanost dodjela nagrada odnosno zatvaranja turnira.

Tri meča reprezentativaca, ali i preostala dva meča kvalifikanata željnih dokazivanja garantiraju sjajan tenis. Nedjelja je kao stvorena za posjetu TK Elliptic!

Prethodni članakEvo tko može ući u Hrvatsku i pod kojim uvjetima
Sljedeći članakOd jeseni velika promjena u školama u Hrvatskoj: Skraćuje se školski sat?