F.F. ubio suprugu

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna  prijavljeno je 19 krivičnih djela, a e videntirano 16 narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se 21 prometna nezgoda, u kojima je 1 osoba teže i 6 lakše povrijeđeno.

Tijekom subote 17. rujna 2011. godine u 02,20 sati Policijskoj stanici Travnik je prijavljeno da su u vrijeme prijave u ugostiteljski objekat „Amsterdam“ u Travniku došle dvije nepoznate osobe sa kapama na glavi i počele pucati iz vatrenog oružja automatske puške i pištolja dok se u objektu nalazilo više gostiju, od kojih nije nitko povrijeđen. Odmah je na lice mjesta upućena policijska patrola koja nije zatekla počinitelje, za kojima se trenutno traga. Uviđaj su izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istog dana Policijskoj stanici Fojnica je prijavljeno da je F.F. iz Fojnice fizički napao svoju suprugu F.M. iz Fojnice. U fizičkom napadu je smrtno stradala F.M. dok je I.DŽ. iz Fojnice zadobila teže tjelesne povrede. Počinitelj ovog napada, F.F. nanio je nakon napada i sebi ustrelnu ranu od vatrenog oružja. Teže povrijeđena I.DŽ. i F.F. su nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu Zdravlja Fojnica prebačeni na Centar urgentne medicine u Sarajevo na daljnje liječenje. Uviđaj su izvršili kantonalni tužitelj i službenici Sektora kriminalističke policije MUP-aKSB. Daljnji postupak je u tijeku.