Fenomenalna Dora ponovo jako uspješna u Dugom Selu

Dora Ćosić

Ovog vikenda u Dugom Selu se odigrao 42. Međunarodni memorijalni turnir Đuro Dubenik u stolnom tenisu koji je i ove godine sakupio najbolje stolnotenisere iz regije. Dora je ponovo briljirala te suvereno osvojila zlatnu medalju i popela se na pobjedničko postolje.

Dora Ćosić je ovaj turnir vrhunski odigrala, te je na putu do titule ispustila tek set što nas jako raduje. Jer već u narednom tjednu Dora će otputovati u Hodonin u Češku gdje je čeka nastup na jakom ITTF turniru, koji se boduje za europsku i svjetsku rang listu.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su pomogli da naša Dora ostvari još jedan u nizu vrhunski rezultata i koji pomažu u radu kluba.

Hvala našim trenerima Igor Stjepiću i Ivanu Bobašu, našoj upravi kluba, našem sponzoru cm-cosmetic market, roditeljima i prijateljima kluba.

Još jednom čestitke našoj zlatnoj Dori.

P.S. Svi koji nisu do sada glasovali, glasaj te na stranici ispod gdje Dora u utrci za najboljeg sportaša SBK po izboru glasa publike. Hvala unaprijed u ime naše Dore i kluba- stoji na stranici STK CM Vitez.

http://www.travnicki.info/glasajte-sada-citatelji-portala-…/

Hvala i lijep sportski pozdrav.