Fenomenalna Dora Ćosić brončana u Rumunjskoj

Nakon uspješno odrađenog prvog dijela kampa u Bistrita reprezentativka BiH, Dora Ćosić, zadnja je 3 dana nastupila na istoimenom turniru Bistrita Cup 2017.

Na spomenutom turniru – kamp nastupili su skoro svi najbolji iz regije s turnir je obilovao jako dobrim mečevima, poenima te su treneri bili jako zadovoljni i imali su što vidjeti.

Naša Dora je odigrala fenomenalno i u ekipnom dijelu je skupa s kolegicom Džanom Biogradlić osvojila 3. mjesto, te im je za nijansu izmaklo finale poručili su iz STK CM Vitez.

U pojedinačnom dijelu turnira Dora se plasirala u osminu finala gdje je odigrala odlično te su nijanse odlučivale da prođe među 8 najboljih. Za nju i STK CM Vitez ovo je veliki uspjeh.

Mi joj od srca čestitamo, i želimo još puno ovakvih uspjeha. Želimo se ovim putem zahvaliti svima, trenerima Ivanu Bobašu i Igoru Stjepiću na psiho-fizičkoj pripremi, našoj upravi kluba, predsjedniku kluba Vlatku Kafadaru, roditeljima te svim prijateljima koji nas podržavaju i koji su uz nas. Još jednom od srca čestitamo našoj Dori na izvanrednom uspjehu. Zahvaljujemo se i Ameli Mujezinovoć trenerici koja je vodila i bila zadužena za organizaciju ovoga kamp natjecanja u Rumunjskoj. I još želimo dodati da je naša Dora ovaj uspjeh i medalju posvetila našem bivšem treneru Nihadu Ajanić Aji, koji je u posljednje vrijeme radi bolesti odvojen od sporta te mu ovim putem želimo brz oporavak kazali su iz STK CM Vitez. 

Prethodni članakZovko na znanstveno-stručnom skupu „Hrvati BiH – nositelji europskih vrijednosti?”
Sljedeći članakPolicija ne traga za bjeguncem iz zatvora u Busovači, nego za razbojnikom iz Kiseljaka