Fast food M-5 Vitez prvi u BiH dobio certifikat Bike Friendly Standard

Fast food M-5, u vlasništvu viteškog poduzetnika Slobodana Brkića Boce, dobio je certifikat Bike Friendly Standard. Ono što je posebno zanimljivo je činjenica da je upravo Fast food M-5 dobitnik prvog ovakvog certifikata na području BiH.

“Jako sam sretan što smo dobili ovaj vrijedni certifikat, posebno što se on odnosi na oblast cikloturizma. Ovo je na neki način priznanje i našoj tvrtki “Boca”, koja se bavi prodajom bicikla i biciklističke opreme”, kazao je za portal Vitez.info Slobodan Brkić Boca.

Bike Friendly je opće poznat sinonim za usluge prilagođene biciklistima. Usluge označene Bike Friendly oznakom su objekti koji zadovoljavaju minimum standarda prilagođenih cikloturistima i njihovim potrebama.

Namijenjen je različitim kategorijama objekata/servisa/atrakcija koji žele svojom uslugom što se više prilagoditi potrebama ove specifične vrste turista.

Projekt “Razvoj standarda za objekte pogodne za bicikliste” provodi asocijacija za ekonomski razvoj REDAH Mostar u suradnji s partnerima Regionalna razvojna agencija Zlatibor, Užice i Turističkim klasterom Montenegro, Nikšić.