Fantastična Dora Ćosić u Vitez donosi još jednu zlatnu medalju

Dora Ćosić pobjednica je ovogodišnjeg Memorijalnog turnira u stolnom tenisu Antun Tova Stipančić u konkurenciji mlađih kadetkinja. U finalu bolja od Brune Borovec iz STK Star Varaždin rezultatom 3:0.

Sutra Dora nastavlja s natjecanjem na istom turniru u konkurenciji kadetkinja (do 15 godina).

Zagreb je domaćin međunarodnog memorijala ‘Antun Tova Stipančić‘. U petak i subotu, ugostit će veliki broj stolnotenisača iz Hrvatske, ali i ostalih europskih država.

Prošle godine na ovom, već tradicionalnom turniru, koji ove godine slavi 25. rođendan, nastupilo je oko 500 igrača i igračica. Ove godine organizatori očekuju znatno veći broj natjecatelja. Naime, čelnici Stolnoteniskog saveza Zagreba prema preliminarnim prijavama vjeruju da će na ‘Tovi’ nastupiti više od 600 natjecatelja iz 15 zemalja!

„Čini mi zadovoljstvo, u ime Stolnoteniskog saveza Zagreba i svoje osobno, pozvati Vas da u čast, spomen, znak sjećanja i dužnog poštovanja prema velikanu hrvatskog sporta, stolnoteniskoj legendi i jednom od najvećih i najuspješnijih igrača svijeta svih vremena, sudjelujete na 25. memorijalnom međunarodnom stolnoteniskom turniru ‘Antun Tova Stipančić’, koji će se u organizaciji Stolnoteniskog saveza Zagreba igrati u dvoranama br. 2 i 3 Doma sportova. U uvjerenju da dijelim i Vaše mišljenje, slobodan sam konstatirati da je svima nama, bivšim i sadašnjim aktivnim igračima, suigračima, prijateljima i poštovateljima Antuna Stipančića, čast i zadovoljstvo da se svake godine kada organiziramo turnir u njegovu čast i spomen, okupimo svi zajedno na jednom mjestu i na taj način probudimo sjećanja i uspomenu na ‘zlatnu ljevicu’ hrvatskog i svjetskog stolnog tenisa, izvanserijskog igrača, velikog, skromnog i korektnog čovjeka i sportaša, stolnoteniskog genijalca i besmrtnika, te između ostalih, njegovih 27 zlatnih, srebrnih i brončanih medalja osvojenih na prvenstvima svijeta i Europe”, istaknuo je Dragutin Šurbek, predsjednik Stolnoteniskog saveza Zagreba.

Prethodni članakNa prodaju zemljište u Vitezu
Sljedeći članakTravnik: Doktori medicine i stomatologije potpisali Kolektivni ugovor