Fantastičan uspjeh studenata Sveučilišta/Univerziteta ‘Vitez’

Na Menadžerijadi “Budva 2012″, koja se odvijala u organizaciji FON-a Beograd, ANSA (Asocijacija Naprednih Studenata) Sveučilišta / Univerziteta „Vitez” osvojila je odlično treće mjesto u natjecanju u Studiji slučaja (Case study).

Pokrovitelj ovog natjecanja je bila Coca-Cola Hellenic, čija su tri vodeća menadžera sjedila u ocjenjivačkom žiriju i posebno pohvalili rješenje tima Sveučilišta/Univerziteta „Vitez” oko teme studije slučaja, tj. interne komunikacije unutar Coca Cole i promocije kod studenata.

Na svom putu do nevjerojatnog uspjeha porazili su vrlo jaka i tradicionalna sveučilišta, kao što su Visoka škola za poslovnu ekonomiju i poduzetništvo Beograd, Ekonomski fakultet Skoplje, Visoka poslovna škola Osijek, Educons Beograd, Metropolitan Beograd, FAM Novi Sad, Alfa Beograd, Ekonomski fakultet Bihać, i mnoge druge.

Ovo je prvi put da je u poredak prve tri ekipe ušlo sveučilište koje nije iz Srbije te su predstavnici Sveučilišta „Vitez” naišli na mnoge riječi hvale. Još jednom su pokazali da su najbolji u Bosni i Hercegovini i među prvima u regionu. Čestitamo im na ostvarenom uspjehu i želimo im mnogo sreće na putu do novih uspjeha.