Fantastičan božićni koncert “Big Banda” u Vitezu

Svake godine u predbožićno vrijeme Udruga poslodavaca Viteza svojim sugrađanima, ali i brojnim gostima iz općina Lašvanske doline, daruje koncert a redovito gosti su ugledni glazbenici – zborovi, ansambli, klape, instrumentalni sastavi, solisti…, uglavnom iz Republike Hrvatske.

Tako je bilo i ove godine, a Vitežanima i njihovim gostima u nedjelju navečer zabavljao je na ovom području javnosti uglavnom nepoznati Bing Band „Požega“ iz Požege u Republici Hrvatskoj. Koncert je održan u prestižnoj, prepunoj Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH. A taj, kako smo rekli, javnosti uglavnom nepoznati glazbeni sastav s 24 glazbenika i četvoro solista, oduševio je okupljene među kojima su bili i ugledni dužnosnici svih struktura i razina vlasti, ugledni gospodarstvenici, prosvjetni i kulturni djelatnici…!

Članovi “Big Banda” Požega izvodili su božićne i svjetovne pjesme domaćih i stranih autora, a prisutni u Kongresnoj dvorani burnim pljeskom pozdravljali i nagrađivali.

Lijepi predbožićni ugođaj bio je na visokoj glazbenoj i umjetničkoj razini, vrlo zanimljiv, sadržajno raznolik, veseo, opušten…, na zadovoljstvo i više od 400 stotine nazočnih, kako i dolikuje predbožićnom vremenu.

Uz viteške gospodarstvenike u organizaciji tradicionalnog Božićnog koncerta, ovaj se put uključilo i Veleposlanstvo Republike Hrvatske u BiH, na čelu s veleposlanikom Ivanom Del Vechijom, porijeklom iz Požege, koji se i obratio prigodnim riječima i božićnim čestitkama, dok je generalni pokrovitelj bio HT Eronet.