Family Day u gradskom parku u Busovači

HKD “Napredak” Busovače ove godine po prvi put za sve mališane, roditelje, bake i djedove organizira Family Day.

Događaj je to koji će uz brojne zabavne aktivnosti, nastupe mažoretkinja i folkloraša, upotpuniti proslavu Dana općine Busovača. Sve posjetitelje očekuju mnogobrojne radionice te konzumiranje zdrave hrane i pića.

“Cjelodnevne animacije za djecu, Face Painting, sportske igre u organizaciji naših klubova te mnogi drugi zabavni sadržaji za djecu zabavit će mališane na prvom Family Day-u u Busovači. Sve spomenuto odlična je pozivnica da se u subotu 15. kolovoza obiteljski uputite u gradski park Busovača na prvi Family Day.”, kaže nam Ana Marija Lucić, voditeljica projekta.

Family Day organizira s ciljem da se naglasi važnost obitelji kao osnovnog elementa svakog društva. Isto tako, toga dana su sve obitelji pozvane da proslave svoje zajedništvo, vezanost i ljubav koju osjećaju jedni prema drugima, u zajedničkim aktivnostima i uživanju jednih u drugima. Također, Family Day je prilika da se svi naši mlađi (a i stariji) sugrađani odvoje od računala i televizora te u druženju i lijepom okruženju zabave s drugima.

Prethodni članakMladi košarkaši protiv Hrvatske za četvrtfinale EP-a
Sljedeći članakPredstavljen Branko Karačić novi trener Viteza