Facebook vam za svojih 10 godina poklanja put u prošlost

lookback2

lookback2U susret svom desetom rođendanu, Facebook je svojim korisnicima odlučio pokloniti digitalnu šetnju kroz njihovu povijest na mreži, sentimentalnu video agregaciju najvećih trenutaka i osobni pregled djelovanja unutar Facebook zajednice nazvan “A Look Back“. Jeste li već pogledali što se skriva u vašoj Facebook prošlosti?

Facebook je odlučio napraviti video pregled najvećih događaja iz vašeg cjelokupnog postojanja na društvenoj mreži, koliko god to dugo bilo. U jednoj minuti A Look Back će izdvojiti vaše najupečatljivije objave, a u kratkom videu imati priliku vidjeti svoje početke na mreži, neke od slika koje ste stavili te postove i statuse koji su pokupili najviše uzdignutih palaca.

Zuckerberg je iskoristio ovu priliku da se osim ovom posebnom “zahvalnicom” obrati korisnicima i preko svog zida:

Bilo je to nevjerojatno putovanje, i iznimno sam zahvalan što sam dio toga. Zapanjujuće je kako su ljudi iskoristili Facebook da sagrade stvarnu zajednicu i pomognu jedni drugima na toliko načina. U sljedećem desetljeću imamo priliku i odgovornosti povezati sve i nastaviti služiti zajednici najbolje što možemo.

{youtube}hXYTMZtAW9Q|570|450{/youtube}

Redakcija portala vitez.info želi Facebooku sretan 10. rođendan i da nam doživi još puno rođendana :). Naš Fan page na današnji dan ima skoro 10 000 fanova, točnije, 9 667. Tko nas nije “lajk’o” to može učiniti na adresi www.facebook.com/vitez.info

Izvor

Prethodni članakDani otvorenih vrata Rukometnog kluba Vitez
Sljedeći članakNovi kanal na Global TV-u