Eva Pilić iz Uskoplja bez daha ostavila žiri Supertalenta

Top 10 najboljih sudionika “Supertalenta” u nedjelju je u izravnom prijenosu Nove TV predstavilo svoje vještine koje će gledatelji ocjenjivati tijekom tjedna telefonskim glasanjem, sve do nedjeljnog superfinala u kojemu će se najbolji boriti za titulu pobjednika treće sezone popularnog showa.

Finale je otvorio samouki glazbenik Antonio Tkalec izvedbom “Amazing Grace” koju je voditelj Enis Bešlagić ocijenio kao izvanrednu. Ninu je pak oborio s nogu Endi Schrotter, pobjednik posljednjeg polufinala, a karlovačka skupina “Promenada klub” još jednom je oduševila žiri igrom svjetla i sjene.

Među finalistima su se našli i Borna Baričević i Iva Miljak koji zajedno imaju dvadeset godina. Dvojac pleše tri godine, a publiku i žiri sinoć su osvojili plešući paso doble. Čakovčani iz breakdance kluba “Nexus” polagali su nade u svoj glavni adut – koreografiju, dok je Rebecca Posavec zaradila hrpu komplimenata za izvedbu pjesme “Greatest Love Of All“.Momke bez stalnog prostora za vježbanje, četveročlanu plesnu skupinu “Air Flow”, Nina Badrić pozdravila je povicima “bravo”, a bez daha je, baš kao i Enisa Bešlagića i Dubravka Merlića, ostavila 12-godišnja Eva Pilić nakon izvedbe “Feeling Good” Nine Simone.

Boris Vranić je u kostimu Djeda Božićnjaka žonglirao s grabljama, palmom, živim vilenjakom, na kraju i jelkom, dok su pljesak publike i pohvale žirija zavrijedile članice zagrebačkih “Plesnih punktova”.

Podršku Evi Pilić možete dati pozivom na broj 061 56 08 ili pošaljite SMS sa sadržajem Talent08 na 66 320. (Vrijedi samo za RH)

M.G. / SD