Europskoj prvakinji Pameli Smoljo Vlada KSB pomaže s 1000 KM

Europsku prvakinju i svjetsku viceprvakinju u Shotokan karateu Pamelu Smoljo Vlada KSB nagrađuje novčanom donacijom u iznosu od 1000 KM, odlučeno je danas na 30. sjednici Vlade ŽSB.

Danas, 9. lipnja 2016. godine u Travniku je održana 30. sjednica Vlade Kantona Središnja Bosna. Na dnevnom redu, između ostalog, našla se i Odluka o financijskoj nagradi (1000 KM) za europsku prvakinju i svjetsku viceprvakinju Pamelu Smoljo. Odluka je donesena jednoglasno, a sredstva su namijenjena za nastavak uspješne karijere i odlazak na nova natjecanja.

Podsjetimo, ovoj mladoj i uspješnoj Busovki, inače članici Karate kluba “Napredak “Busovača, prošli mjesec upriličen je svečani prijem kod ministrice obrazovanja, znanosti, kulture i športa KSB Katice Čerkez i ministra zdravstva i socijalne politike KSB i predsjednika ŽO HDZ BiH ŽSB Nikole Grubešića.

Ministrica Čerkez na prijemu je izrazila zadovoljstvo postignutim rezultatima mlade karatašice te joj poželjela uspješan nastavak karijere uz obećanu podršku resornog ministarstva.

Predsjednik Grubešić zaželio je Pameli što više europskih i svjetskih medalja u daljnjoj karijeri i zahvalio joj što svojim neiscrpnim radom, trudim i vrhunskim rezultatima promiče sport Kantona Središnja Bosna i grada Busovače.

Pamela je u izjavi za naš portal istaknula je da joj je izrazito bitna podrška resornog ministarstva, ali i svih drugih koji prepoznaju rad karate kluba “Napredak” i nje kao pojedinca.

Pamela je dosad u svojoj kratkoj, ali i vrlo uspješnoj karijeri, osvojila više od 70 medalja na raznim natjecanjima diljem BiH i Europe. Najvećeg sjaja je ona osvojena na Europskom prvenstvu u Nürnbergu, ali i srebro iz Subotice s kojim je Pamela postala svjetska viceprvakinja.