Europska noć kazališta: Vitežani oduševili publiku i u Popovači

Predstava “Lova iz snova” proteklog je vikenda, uz Bjelovar, oduševila publiku i u Popovači. Grad Popovača, inače Grad prijatelj Općine Vitez, pridružio još jednoj Europskoj noći kazališta, a sada već tradicionalno članovi GKM-a Vitez u okviru ovoga kulturnog programa nastupaju u Popovači.

Uvertira nastupu viteških kazalištaraca bila je dramska skupina Osnovne škole “Popovača”, pod vodstvom učiteljice Marije Potočki, koja je izvela predstavu ‘U potrazi za prijateljstvom. Nakon mališana iz Popovače na scenu su stupili članovi GKM-a Vitez te svojim nastupom oduševili publiku u gotovo do kraja ispunjenoj dvorani. Predstave su, uz građane Grada Popovače, pogledali i gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, koji se mladim glumcima priključio i na večeri.

Publika je velikim pljeskom pozdravila nastup Vitežana, a nakon predstave je uslijedilo i fotografiranje. Također, dogovoreno je kako će na proljeće Vitežani ugostiti članove dramske skupine OŠ “Popovača”.

Nakon doručka s viteškim glumcima su, kao i svake godine, popili kavu gradonačelnik Mišković i predsjednik Gradskog vijeća Keser te su ih darivali prigodnim poklonom i zahvalili na dolasku i nastupu u Popovači. Iz GKM-a Vitez uputili su zahvale rukovodstvu Grada Popovače na sjajnom prijemu i gostoprimstvu, kao i Turističkoj zajednici Grada Popovača i Kseniji Tomac-Špoljarić.

Prethodni članakMihael Baškarad nastupio na 69. Svjetskom trofeju harmonike u Portugalu
Sljedeći članakU Jajcu održana manifestacija pod gleslom “Vratimo nadu zavičaju”