Čestitke OO HDZ BiH Vitez i ŽO HDZ BiH i HDZ 1990 povodom blagdana sv. Mihovila

Predsjedništvo Županijskog odbora HDZ BiH Središnja Bosna povodom Dana policije,  čestita blagdan sv. Mihovila, zaštitnika hrvatske policije.

Blagdan sv. Mihovila se već tradicionalno, kao središnja svečenost obilježava u travničkoj župi Ovčarevo, čiji je nebeski zaštitnik upravo sv. Mihovil Arkanđel.

Čestitku je uputio i općinski odbor HDZ BiH Vitez, na čelu s predsjednicom Marinom Pendeš. „Iskrene čestike povodom blagdana sv. Mihovila, nebeskog zaštitnika naše policije šaljem u svoje osobno, ali i ime OO HDZ BiH Vitez. Ovim putem želim izraziti zahvalu, ali i pohvaliti hrabrost i požrtvovnost koju vrijedni djelatnici policije iskazuju svakodnevno na svojim radnim zadacima“, izjavila je Marina Pendeš, predsjednica OO HDZ BiH Vitez.

Čestitkama se pridružio i ŽO HDZ 1990, koji, na čelu s predsjednicom Slavicom Josipović, upućuje iskrene čestitke svim pripadnicima policijskih snaga u povodu Dana policije, koji se slavi 29. rujna na blagdan Sv. Mihovila.

“Ovo je danas dan da se ujedno prisjetimo i poginulih policajaca, koji su dali nemjerljiv doprinos u svome radu i koji su dali svoje živote za obranu ovih prostora”, stoji u priopćenju ŽO HDZ 1990 SBŽ.