Eronet i dalje ima najbržu mobilnu mrežu u Bosni i Hercegovini!

Eronetu je ponovno potvrđena laskava titula najbrže mobilne mreže u Bosni i Hercegovini (Fastest Mobile Network) za drugu polovinu 2023. godine.

Priznanje dodjeljuje kompanija Ookla®, globalni lider u testiranju i analizi interneta i to tako što uspoređuje pokrenute testove na Speedtest iOS i Android mobilnim aplikacijama korisnika svih mobilnih operatora u Bosni i Hercegovini, kako bi utvrdila – tko je imao najveće brzine mobilne mreže u drugoj polovini prošle godine. Baš kao i u prvome dijelu 2023., Eronet mreža postigla je znatno bolje rezultate u DATA brzinama od svojih konkurenata.

“Nakon detaljne analize testova koje su pokrenuli korisnici uz pomoć Speedtesta, Ookla’s Speedtest Awards proglasio je Eronet najbržom mobilnom mrežom u Bosni i Hercegovini”, rekao je Stephen Bye, predsjednik i izvršni direktor Ookle, odjela Ziffa Davisa. „Ova se prestižna nagrada dodjeljuje operatorima mobilnih mreža koji pokažu iznimnu brzinu i performanse u usporedbi s drugim velikim mobilnim mrežama na njihovu tržištu, od trećega do četvrtog kvartala 2023. Oduševljeni smo što možemo odati priznanje Eronetu za ovo postignuće, koje je rezultat njihove predane usredotočenosti na pružanje vrhunskog mrežnog iskustva svojim korisnicima.”

„Jako nas veseli ova nagrada. Tržišna je utakmica neumoljiva i nije mala stvar ponovno dobiti potvrdu brzine naše mobilne mreže i to prema svjetskom standardu mjerenja korisničkog iskustva od strane korisnika, radi kojih i jesmo tu. Nastavljamo ulagati u kvalitetu naše infrastrukture i razvijati usluge koje će zadovoljiti širok spektar potreba naših korisnika“, izjavio je Tomislav Ruk, v. d. člana Uprave i izvršnog direktora za prodaju, marketing i korisničko iskustvo.

U dva desetljeća koliko se bavi mjerenjima, Ookla® je postavila industrijski standard za testiranje fiksnih i mobilnih mreža. Od svjetski poznatih Speedtest® i Downdetector® platformi do raznih drugih naprednih poslovnih rješenja, njihova je misija napraviti bolji, brži i svima dostupniji internet. Ookla® ima najveću globalnu bazu podataka o performansama fiksnih i mobilnih mreža diljem svijeta, a testiranje na njihovoj Speedtest® platformi je besplatno i mogu ga obaviti sami korisnici mreže u svom okruženju i na vlastitim mobilnim uređajima.