Žena ubila supruga zbog svađe oko 50 maraka

Obiteljska svađa oko novca bila je uzrok ubojstva Ahmedina Dizdarevića, 33-godišnjak iz sela Vrselja oko 22 kilometra udaljenog od Zenice, kojeg je u obiteljskoj kući, usmrtila supruga Nevresa.
Nakon povređivanja nožem u predjelu donje lijeve strane vrata, Dizdarevića su prebacili do Odjela hitne medicine Županijske bolnice Zenica, ali je u bolnicu dovezeno njegovo beživotno tijelo jer je u međuvremenu podlegao teškima povredama i doktori nisu mogli učiniti ništa.

Kako je priopćeno, sve se odigralo u obiteljskoj kući iza 22 sata, a velikoj tragediji prethodila je svađa zbog novca, jer je Ahmedin navodno pokušao da primora suprugu da mu preda novac, oko 50 KM, koji je sakrila kako ga on ne bi potrošio.

Mještani sela Vrselje su iznenađeni ovom tragedijom, ali su nam kazali da je mladi bračni par teško živio, jer su bili nezaposleni i imaju su dvoje djece. Ubijeni Ahmedin je povremeno radio neke uslužne fizičke poslove i tako zarađivao.

Supruga Nevresa Dizdarević (33) se odmah dobrovoljno predala policiji i istražnom policijskom timu priznala zločin. Po nalogu dežurnog tužitelja Borislava Milešića zatražena je obdukcija, a nakon završetka istražnih radnji osumnjičena Nevresa Dizdarević sa izvještajem će biti predata na daljnji zakonski postupak.