Elektroprivreda HZHB: Skraćeno radno vrijeme poslovnica, svi kvarovi bit će otklanjani

bog aktualne epidemiološke situacije i ozbiljnih preventivnih mjera u borbi protiv širenja koronavirusa do 31. ožujka 2020. sve poslovnice i radne jedinice JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar rade skraćeno, od 8.00 do 13.00.

Molimo cijenjene kupce el. energije da poštuju upute vezane za ponašanje u aktualnoj epidemiološkoj situaciji, priopćeno je iz Elektroprivrede HZHB.

Svi poslovni procesi u JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar odvijaju se prema planu i poduzete su sve moguće mjere da novonastala situacija ne djeluje na kontinuiran rad poduzeća.

Još jednom informiramo cijenjene kupce el. energije da ćemo tijekom ovoga razdoblja osigurati kontinuiranu i kvalitetnu opskrbu električnom energijom i da neće biti nikakvih zastoja u njezinoj isporuci. Svi eventualni kvarovi na terenu otklanjat će se što je prije moguće kako je to i uobičajeno. Prioritet otklanjanja mogućih kvarova imat će bolnice, domovi zdravlja, vatrogasne jedinice, vodoopskrba, civilna zaštita i svi drugi koji su od vitalne važnosti za nesmetano funkcioniranje života.