EKSKLUZIVNO: Uskoro nova turistička atrakcija u Vitezu – “Dolina sreće”

Vitez će uskoro biti bogatiji za novi turistički biser, kompleks “Dolina sreće”, koji će obuhvatiti prekrasne građevine za odmor u srcu prirode. 

Iako se lokacija nalazi samo 10 kilometara od centra grada, te nekoliko kilometara od magistralne prometnice M-5, posjetitelji će imati osjećaj da se nalaze u nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji. Istina je ipak da je riječ o samo egzotičnoj, ali ne i tako dalekoj destinaciji. Vrlo blizu, a uskoro i lako dostupna bit će svim ljubiteljima uživanja u prirodi, ali i svima onima koji žele svoju obitelj, partnericu ili partnera ili društvo odvesti na nezaboravni vikend u prirodi. 

Prema riječima investitora prvi od prekrasnih apartmana trebali bi biti u funkciji već početkom lipnja. Objekti će biti vrlo atraktivnog izgleda, uz najsuvremenije bazene, koji će se nalaziti u sklopu apartmana. 

Spektakularan ambijent učinit će da se osjećate kao da ste u najboljim austrijskim ili švicarskim turističkim kompleksima. 

Vitez.info će uskoro objaviti ekskluzivne fotografije prvih izgrađenih apartmana, kao i informaciju o lokaciji i ostalim planovima za turistički kompleks “Dolina sreće” koji je u izgradnji.