EKSKLUZIVNO: Pogledajte kako će izgledati i što će sve biti u Etno selu “Dolina sreće”! (FOTO)

Kako smo već i najavljivali Vitez će uskoro biti bogatiji za novi turistički biser, kompleks “Dolina sreće”, koji će obuhvatiti prekrasne građevine za odmor u srcu prirode.

Prve tri kućice, luksuzna apartmana, već u ovom mjesecu će biti na dispoziciji potencijalnim gostima. Osim apartmana koji su opremljeni jacuzzima, posjetitelji mogu uživati i u uslugama solarija, a posebnu draž ponuditi če staza za jahanje s vrhunski obučenim konjima za jahanje. Za ljubitelje šetnje tu je i staza za šetnje u izvornom prirodnom okruženju.

Reakcija portala Vitez.info je “zavirila” u unutrašnjost ovih divnih zdanja i ostali smo oduševljeni. Ekskluzivne fotografije donosimo i našim čitateljima.

Kako doznajemo od investitora, u budućnosti je planirana izgradnja i dvorane za vjenčanja, kapaciteta 150 mjesta, što bi zasigurno bilo posebno atraktivno na ovoj lokaciji u srcu prirode.

Iako se lokacija nalazi samo 10 kilometara od centra grada, te nekoliko kilometara od magistralne prometnice M-5, posjetitelji će imati osjećaj da se nalaze u nekoj dalekoj i egzotičnoj destinaciji. Istina je ipak da je riječ o samo egzotičnoj, ali ne i tako dalekoj destinaciji. Vrlo blizu, a uskoro i lako dostupna bit će svim ljubiteljima uživanja u prirodi, ali i svima onima koji žele svoju obitelj, partnericu ili partnera ili društvo odvesti na nezaboravni vikend u prirodi.

Spektakularan ambijent učinit će da se osjećate kao da ste u najboljim austrijskim ili švicarskim turističkim kompleksima.

Prethodni članakZoran Milanović: Hrvatski narod u BiH mora u vlasti imati predstavnike koje sam izabere
Sljedeći članakOdgoda duhovnih vježbi za svećenike u travničkom sjemeništu