EKSKLUZIVNO: Početak nastave u ŽSB odgođen do daljnjeg

Kako doznaje portal vitez.info nastava u školama koje rade po hrvatskom nastavnom planu i programu u Županiji Središnja Bosna odgođena je do daljnjeg. 

“Zbog najavljenih niskih temparatura, padalina, te teškoća u svezi organiziranja prijevoza učenika, nastava u školama koje izvode nastavu prema planu i programu na hrvatskom jeziku, a čije je izvođenje planirano za ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine, odgađa se do daljnjega. O početku nastave bit ćete pravodobno informirani”, navodi se u priopćenju Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB, kojega potpisuje ministrica Katica Čerkez.

Uslijed vremenskih neprilika koje su početkom ove godine zahvatile našu županiju, pa i čitavu Bosnu i Hercegovinu, došlo je do značajnih problema, gubitaka pa i kvarova na školskim sustavima grijanja na čijim otklanjanjima se radi. Kako se ne mogu osigurati optimalni uvjeti za izvođenje nastave u svim školama iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽSB donijeli odluku kako će prolongirati početak nastave dok se ne stvore optimalni uvjeti.

Prethodni članakAkcija “Jakna za drugoga” počinje i u Vitezu
Sljedeći članakZa danas izdano crveno upozorenje, idućih dana nešto više temperature uz snijeg