EKSKLUZIVNO: Ante Miše novi trener NK “Vitez”

Nakon što je raskinuta suradnja između Nogometnog kluba “Vitez” i Husnije Arapovića, najavljeno je kako će nogometaši Viteza uskoro dobiti novoga trenera. Od večeras je to ponovno Ante Miše, potvrdio je u izjavi za medije glasnogovornik NK “Vitez”, Ivan Sajević.

“Večeras je ponovno dogovorena suradnja s Antom Mišom, koji je uspješno vodio naše nogometaše tijekom protekle sezone, kada smo zauzeli devetu poziciju. Miše će sutra u 17 sati voditi trening naših nogometaša”, kazao je Ivan Sajević.

Zadovoljstvo ponovnom suradnjom s Antom Mišom nije krio ni predsjednik NK “Vitez, Slaven Garić.

“Raduje nas da smo uspjeli dogovoriti ponovni angažman dokazanog stručnjaka, kakav je Ante Miše, a koji se u Vitezu na neki način i udomaćio. Vjerujem kako će i ovoga puta suradnja biti plodonosna, na zadovoljstvo svih, a posebno na radost naših navijača”, kazao je u izjavi za medije Slaven Garić.

Ante Miše tijekom utorka stiže u Vitez i u 17 sati će održati trening s nogometašima Viteza. U protekla dva susreta momčad je vodio Veseljko Petrović, a očekuje se kako će i kod Ante Miše biti u stručnom stožeru, zajedno s Robertom Perkovićem.