Ekskluzivna promocija novog Golfa sedme generacije u Auto kući „Buba“

image001Auto kuća „Buba” iz Viteza danas i sutra domaćin je promocije novog Golfa sedme generacije. Danas je šira javnost imala priliku upoznati mogućnosti novog Golfa sedme generacije, a sutra (18.12.) će to priliku imati uzvanici i poslovni partneri Volkswagena i Auto kuće „Buba”.

„Podižući standarde kvaliteta, tehnologije i elegancije, nastavljajući uspiješnu tradiciju jednog od vodećeg proizvođača automobila u svijetu, Volkswagen predstavlja perjanicu svog brenda, Golfa sedme generacije. Svoju svjetsku promociju, ovaj auto imao je na međunarodnom autosalonu u Parizu, a sada je stigao u Vitez i Središnju Bosnu. Danas su održane testne vožnje, koje smo najavljivali proteklih dana, i koje su pružile istinski doživljaj Golfa, oličenje napretka i perfekcije u svakom detalju, a sutra će u 16,00 sati biti održana promocija za uzvanike i naše poslovne partnere”, rekao je Matija Marjanović, voditelj prodaje u Auto kući “Buba”.
Tehnologija uštede goriva poput stop-start sustava i obnove energije kočenja dio su standardne opreme novog Golfa sedme generacije. Novi Golf VII posjeduje najekonomičniji motor, uz potrošnju manju od 4 litra na stotinu kilometara.