Streetbal ekipa Ecos Romari osvojila Šibenik

Titulom pobjednika ‘Šibenskog dvokoraka’ okitila se ekipa Ecos Romari iz Viteza koja je u finalu bila bolja od trenersko-igračke kombinacije GKK Šibenika.Velik broj gledatelja došao je pogledati samu završnicu ‘Šibenskog dvokoraka’, manifestaciju koja je na prvu odlično ‘sjela’ zaljubljenicima u košarku u Šibeniku

Nakon što su jučer odradili prvi dio nadmetanja do finala su stigle ekipe Caffe bara Ma-lu, sastavljena od trenera i igrača GKK Šibenika (Jeronimo Šarin, Miro Jurić, Ivan Blaće i Bruno Španja), te ekipa Ecos Romari koja je iz Viteza ‘potegla’ na turnir (u sastavu Željko Palavra, Mario Blaškan, Toni Jurčević, Ranko Križanović) piše portal sibenik.in.

Saznali smo preko portala index.hr da ima turnir u Šibeniku pod nazivom Dražen Petrović. Naravno kako obilazimo sve streetball turnire zaputili smo se prema Šibeniku. Turnir je trajao dva dana a sudjelovslo je 20 ekipa iz raznih gradova Hrvatske (domaćin Šibenik, Zadar, Split, Zagreb, Vodice)

Moram da kažem da smo igrali odlično, grupu smo prošli kao drugoplasirani a četvrtfinale i polufinale smo odigrali bez greške i tako izborili finale protiv “favorita” turnira domaćih igrača Šibenika. U napetoj i neizvjesnoj utakmici pobjedu smo odnijeli rezultatom 9:8. Iznenađeni smo navijačima kojih je bilo dosta na našoj strani i naravno na kraju bih se zahvalio našem sponzoru koji nas prati ma gdje god išli kazao je Ranko Križanović, igrač Ecos Romari-ja, za portal vitez.info.

Ovaj rezultat je odličan uvod za FIBA Streetball turnir koji će se održati u Vitezu na Sportsko rekreacijjskom centru Romari 13. i 14. lipnja.

Izvor

Prethodni članakU stravičnoj nesreći dvadesetdevetogodišnji motociklista smrtno stradao u Staroj Biloj
Sljedeći članakPovjerenje Vladi Sliškoviću