Ekipa ‘Buba commerce’ treća na vrlo jakom malonogometnom turniru u Brnjacima

Sinoć je završen vrlo jaki noćni malonogometni turnir „Brnjaci 2012″. Na turniru je nastupilo ukupno 24 ekipa, među kojima su bili i neki od najkvalitetnijih malonogometnih sastava u regiji.

Polufinalni dvoboji ponudili su puno uzbuđenja, a u ‘finalu prije finala’ sastale su se ekipe Buba commerce iz Viteza te Inome iz Kiseljaka. Susret u kojem je ekipa Buba commerce imala prednost od 2:0 do posljednjih nekoliko minuta susreta na koncu je završen rezultatom 2:2, a u izvođenju penala s(p)retniji su bili igrači Inome, među kojima je bilo i nekoliko malonogometnih reprezentativaca BiH, te na koncu slavili pobjedu rezultatom 5:4. U drugom polufinalnom ogledu snage su odmjerili Prva bojna i Veterinarska stanica Fojnica, a Prva bojna slavila je pobjedu rezultatom 7:3.

U susretu za treće mjesto ekipa Buba commerce je bila bolja od Veterinarske stanice Fojnica i slavila pobjedu rezultatom 2:0, a pobjednički pehar osvojila je ekipa Inome, koja je u finalnom dvoboju svladala Prvu bojnu, rezultatom 4:1.

Najboljom utakmicom turnira proglašena je polufinalna između ekipa Buba commerce i Inome, a za najboljeg vratara turnira proglašen je Aleksandar Živković iz sastava Buba commerce.

U sastavu Buba commerce igrali su: Aleksandar Živković, Marko Vujica, Dario Pranjković, Josip Kupreškić, Bojan Grbavac, Boris Grbavac, Goran Lovrinović, Ivica Aman, Damir Šafradin i Robert Milanović.

Dodajmo još kako je nagrada za prvo mjesto iznosila 3 500 KM, drugoplasirana ekipa osvojila je 1 500 KM, dok je sastav Buba commerce za treće mjesto osvojio 500 KM.