Edin iz Banja Luke i Adnan iz Viteza kreatori najboljeg online servisa narudžbe hrane

Ubrzanim napretkom tehnologije i naš život postaje sve više dinamičniji i uzbudljiviji. Jednostavno, tehnologija prodire u sve pore čovjekovog života, pa čak i svakodnevnu ishranu. Online narudžbe i kupovina su već odavno hit, ali ono što je već nekoliko godina u ponudi iznenadilo je čak i najveće fanove savremenih tehnoloških dostignuća.Zamislite surfate online i naletite na stranicu koja nudi besplatnu narudžbu hrane na kućnu adresu i vi nakon što odaberete željeni artikal i jednim klikom ga poručiti sebi na kućnu adresu.
Nevjerovatno, ali istinito i efikasno!
Kad imaš viziju sve je lako
GoodFood je domaći projekat dvojice bh vizionara koji su domaćoj javnosti odlučili ponuditi nešto novo i orginalno. To je ujedno i najveći portal za naručivanje hrane, koji ima sebe imaju iskustvo i povjerenje kupaca.
Edin Sandić iz Banja Luke i Adnan Smajić iz Viteza su dugodišnji partneri koji su realizirali niz kavlitetnih i uspješnih projekata. Ideja im se, kažu, dugo vrtila u glavi, da bi početkom 2011. godine, sjeli i dogovorili projekat koji je u beta verziji pušten u javnost tijekom ožujka, 2012. godine.
Ispočetka je bilo teško, jer su mnogi ugostiteljski objekti imali razne predrasude u pogledu ove vrste narudžbe. Međutim, kako je vrijeme odmicalo i GoodFood je postajao sve prepoznatljiviji, tako da su se i oni koji su do jučer u njega sumnjali priključili lancu restorana i fast foodova koji preko ovog onlajn servisa nude usluge narudžbe i dostave hrane na kućnu adresu, posao ili neko drugo mjesto.
Odavno prerasli lokal
Danas GoodFood izgleda vrlo ozbiljno i impozantno! U svom asortimanu ugostiteljske ponude ima ukupno 160 restorana širom Bosne i Hercegovine: u Sarajevu, Zenici, Bihaću, Tuzli, Mostaru, Banja Luci, Travniku, Visokom, Kaknju i Vitezu.
Unutar ugostiteljskih krugova uspio se nametnuti kao efikasan i pouzdan ugostiteljski alat s jedne strane, a s druge strane i ljubitelji brze hrane i kućne dostave su konačno dobili ono o čemu su godinama sanjali – jedan klik i njihovo omiljeno jelo je tu za stolom. Fascinantno zar ne?
Proces narudžbe izgleda tako da osoba koja želi hranu na kućnu adresu ode na stranicu GoodFoda i odabere neki od ugostiteljskih objekata i naruči, a zatim ta narudžba odlazi direktno restoranu kojeg je kupac odabrao i restoran prihvata i realizuje narudžbu.
“Svakim danom taj sistem napreduje. Projekat je dobar iz razloga što ljudi ne moraju trošiti telefon i imaju opširniju sliku onog što mogu naručiti.” kaže Sanel
Brojne pogodnosti
Pored svega navedenog, GoodFood ima dodatne pogodnosti koje se ogledaju u povoljnijim cijenama za vjerne kupce, bonus artiklima i nagradnim igrama. Postoje razne mogućnosti ako ste čest korisnik GoodFooda od onih jednostavnih da kupite dvije pizze a treću dobijete besplatno, do onih da uz deset kupona koje ostvarite prilikom svake narudžbe, jedanaestu narudžbu dobijete besplatno. Upravo su to razlozi zbog čega GoodFood ima preko 10.000 korisnika sa tendencijom stalnog rasta.
Gladni ste i neda vam se kuhati…? Rješite problem jednim klikom – vjerujte, GoodFood je pravo rješenje za vas!

Prethodni članakOdržana radionica na temu “Promocija i planiranje provedbe Omladinske strategije općine Vitez”.
Sljedeći članakBusovača: Izgubila kontrolu pa prevrnula vozilo