Ecos viceprvak europske mininogometne  Lige prvaka, Lovrinović najbolji igrač, Bekić vratar

Nakon maratonske serije izvođenja penala, ekipa Ecos iz Viteza izgubila je u finalu europske mininogometne  Lige prvaka rezultatom 12:11. U vrlo čvrstom susretu ekipa Ecosa je odlično izgledala na terenu, međutim utakmica je završena rezultatom 1:1. te se pristupilo izvođenju penala. 

I ovoga puta penali su se pokazali kao lutrija, a crngorski predstavnik u europskoj mininogometnoj Ligi prvaka, ekipa Dadi/Eurozox NO-MI, ovoga je puta bila s(p)retnija te na koncu slavila pobjedu rezultatom 12:11.

Svi susreti igrani su u Termama Čatež, u Sloveniji, a nastupilo je ukupno 76 ekipa, među kojima i sedam predstavnika iz Bosne i Hercegovine.

Drugo mjesto je izvrstan rezultat, koji bi svaka ekipa vjerojatno potpisala prije početka turnira, posebno ako se uzme kakva je konkurencija te koliko je uopće teško doći do finala. Ovdje vrijedi istaknuti kako je uspjeh ekipe Ecos još veći jer je za najboljeg igrača na turniru proglašen Lovrinović, a za najboljeg vratara Bekić, oba iz Ecosa.

Ekipi Ecosa čestitamo na fenomenalnom uspjehu, a po povratku u Vitez nastojat ćemo obaviti i razgovore s nekim od igrača i predstavnika ekipe, te prenijeti njihove dojmove.

Prethodni članakBRAVOOO: GKM Vitez i “Svastike” rekordom osvojili GRAND PRIX jubilarnog 10. FAK-a u Slavonskom Brodu
Sljedeći članakKoliko BiH dnevno zaradi na cestarinama?