Economic proslavio 29. obljetnicu poslovanja

U subotu, 17. prosinca, s početkom u 18 sati Economic je u kongresnoj dvorani hotela Central obilježio svoju 29. obljetnicu poslovanja.

Na samom početku obljetnice nastupili su članovi Srednje glazbene škole Jakov Gotovac iz Novog Travnika. Generalni direktor Economica, Franjo Rajković, obraćajući se prisutnima istaknuo je dugogodišnju tradiciju koju poduzeće posjeduje te zahvalio svim djelatnicima na zalaganju, radu i doprinosu u poslovanju poduzeća.

Prisutnima su se obratili i direktor Framini d.o.o. Vitez, Lordan Iličić te direktorica Central d.o.o., Vitez Sanja Rajković, osvrnuvši se u svojim izlaganjima na rezultate poslovanja navedenih poduzeća u protekloj godini, kao i na osnove planova za sljedeću godinu.

Kao i proteklih godina, Economic je ove godine posebna priznanja dodijelio uposlenicima koji su napunili 10 godina radnog staža: a to su: Dragan Jukić, Ivan Lujić, Velimir Šuman, Kenan Terzić, Damir Šakalo, Irena Badrov, Goran Livančić, Stipo Mišković, Darija Rajković, Admir Karić, Lordan Iličić, Gabrijel Rajković i Toni Romić. U nastavku obilježavanja obljetnice, nagrađena su i tri uposlenika za uspjeh u radu i poslovne rezultate, a to su: Gordana Jukić ispred poduzeća Central d.o.o., Mersed Bektaš ispred Framini d.o.o. te Dijana Rajić ispred poduzeća Economic d.o.o.

Nakon službenog dijela događaja, obilježavanje 29. obljetnice Economica nastavljeno je zabavom u restoranu Central uz svirku uživo Innuendo benda.