Dvije osobe privedene zbog sadnje indijske konoplje

Tijekom proteklog vikenda na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljena su 22 kaznena djela, a evidentirano je 9 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodila se 21 prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom, u kojima su 4 osobe ozlijeđene. Iz prometa je isključeno 11 vozila i 14 vozača, priopćeno je danas iz MUP-a Srednjobosanske županije (SBŽ).

U petak, 3. kolovoza 2012. godine, prijavljeno je Policijskoj stanici Donji Vakuf, da je u naselju Kamenjača, lokalitet Zelenac, općina Donji Vakuf zasađena indijska konoplja od strane A.O. i S.E., oboje iz Donjeg Vakufa. Na mjesto događaja su upućene dvije ophodnje policije u cilju blokiranja i osiguranja lica mjesta. Navedene osobe su privedene u Policijsku stanicu Donji Vakuf. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Fojnica su rasvijetlili kazneno djelo krađe, počinjeno 4. kolovoza 2012. godine, na štetu Hamde M. iz Fojnice. Počinitelji navedenog kaznenog djela su H.F. iz Kiseljaka i E.M. iz Paleške Čuprije. Protiv imenovanih su poduzete zakonom propisane mjere i radnje.