Đurologija oduševila publiku u Vitezu

Urnebesna komedija “Đurologija” izvedena je sinoć u Vitezu, a glumac Branko Đurić Đuro publiku je i ovaj put nasmijao do suza.

Kako je Đuro ranije izjavio, ova predstava je njegov svojevrsni anti-stand up show i zbirka razmišljanja o tome što ga nasmijava, zabavlja, ali i nervira.

Đuro se tako i u Vitezu prisjetio andegdota prilikom nekoliko pokušaja upisivanja na Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a oduševljenje publike izazvala su i njegova objašnjenja o ulozi psovke u vokabularu u BiH, te imitiranje Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Massima, Željka Bebeka.

Đuro se i ovaj put osvrnuo na to da ne prihvaćaju svi sa oduševljenjem šalu na svoj račun koja je najviše zasmetala Tonyju Cetinskom pa ga Đuro sinoć, zbog toga, nije imitirao piše Fena.

Osim što je izvrstan glumac i zabavaljač, Đuro je tijekom 90-minutnog nastupa pokazao izuzetnu sposobnost improvizacije pa je u nekoliko navrata prekidao svoj show kako bi porazgovarao sa publikom ili regirao na reakcije pojedinaca.

Predstava “Đurologija” ostvarila je veliki uspjeh diljem bivše Jugoslavije, pa su sve dvorane, poput i one u Vitezu, tijekom nastupa Branka Đurića Đure popunjene do zadnjeg mjesta.