Druženje Massima s fanovima na prodajnim mjestima HT Eroneta

HT Eronet s ponosom najavljuje koncertnu turneju vrhunskog glazbenika Massima Savića.

Turneja započinje koncertom u Sarajevu, i to 8.3. u Domu mladih, nakon kojeg slijede koncerti u Zenici, 10.3. u Bosanskom narodnom pozorištu, Mostaru, 11.3. u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače i Tuzli 13.3. u Bosanskom kulturnom centru.

HT Eronet kao generalni sponzor ove turneje organizira druženje Massima Savića s obožavateljima na svojim prodajnim mjestima gdje će glazbenik potpisivati autogram karte. Lokacije na kojima će druženje biti upriličeno su Eronet centar Sarajevo na adresi Branilaca Sarajeva 16 (preko puta Narodnog pozorišta), Eronet centar u Zenici na adresi Trg Alije Izetbegovića 69 b, HT Eronet centar, Kardinala Stepinca b.b. (Mepas Mall) Mostar i Eronet kiosk u TC Omega u Tuzli.

Druženje započinje u 12.30 sati na dane koncerata osim u Sarajevu, gdje je druženje zakazano za ponedjeljak 9.3.2015. također u 12.30 sati.

Fanovi, odnosno poštovatelji rada jednog od najkarizmatičnijih pjevača na ovim prostorima čija je odlika uistinu jedinstven vokal, imat će se priliku i fotografirati se s svojim idolom.

Massimo BiH 2015 + Eronet - Autogram karta A6.cdr

Prethodni članakOcjena validnosti aktualnih zahtjeva u procesu uspostave vlasti u Federaciji Bosne i Hercegovine
Sljedeći članakU prijateljskom susretu rukometaši Nove Bile svladali Vitez