Društvo prijatelja Hajduka Travnik organizira učlanjenje za 2020. godinu

Društvo prijatelja Hajduka (DPH) Travnik poziva sve zainteresirane Travničane kojima je Hajduk u srcu da dođu 8. veljače 2020. godine u Dom kulture Ivo Andrić na Docu od 11,00 sati pa na dalje i učlane se u DPH Travnik za 2020. godinu.

Učlanjenje možete obaviti i putem uplate na žiroračun br. 1610000223920049 Raiffeisen bank dd Bosna i Hercegovina (primatelj: DPH Travnik). Godišnja uplata članstva je 25,00 KM (100,00 kuna).

“One osobe koje budu direktno uplaćivale novce na navedeni račun, potrebno je da nam još dostave sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresa prebivališta te mail ili broj mobitela. Tražene podatke nam mogu dostaviti na naš službeni mail dph.travnik@gmail.com ili porukom na fb stranicu Društvo prijatelja Hajduka Travnik”, poručili su DPH Travnik.

DPH Travnik je osnovan u 6. mjesecu 2019. godine. Imajući u vidu da Društva prijatelja Hajduka postoje diljem cijelog svijeta te kroz ovu udrugu okupljaju sve navijače i simpatizere HNK Hajduk Split, upravo takvi navijači i simpatizeri, ovoga velikog kluba, iz Travnika odlučili su da u ovom gradu postoji jedno ovakvo udruženje, koje će djelovati s ciljem okupljanja, organiziranja zajedničkog gledanja i odlazaka na nogometne utakmice, promicanje sportskog duha i otpora prema vandalizmu u svim oblicima.

Sve dodatne informacije možete dobiti prateći njihovu facebook stranicu Društvo prijatelja Hajduka Travnik ili na mail dph.travnik@gmail.com.

Prethodni članakMarin Ćuturić pije 20 litara vode dnevno
Sljedeći članakŠirom BiH ogromni problemi usljed nevremena