Drugi Business cafe u Bosni i Hercegovini

U srijedu, 20.3.2013. godine s početkom u 13.30 sati, u kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu bit će održan drugi Business cafe u Bosni i Hercegovini, u suradnji sa zemljom partnerom, Republikom Slovenijom, a u organizaciji Veleposlanstva Republike Slovenije u BiH, Vanjskotrgovinske komore BiH i Franšiznog centra BiH.

Radi se o jedinstvenom događaju koji ima za cilj poboljšanje ekonomske sitaucije u BiH kroz unaprjeđenje poslovne suradnje između bosansko-hercegovačkih i slovenskih poduzeća.

Ovaj značajan poslovni događaj okupit će predstavnike velikog broja poduzeća iz Bosne i Hercegovine i Slovenije kao i predstavnike Gospodarskih komore Bosne i Hercegovine i Gospodarske zbornice Slovenije (Gospodarska komora Slovenije). Događaj će biti otvoren prezentacijama, nakon čega će uslijediti izravni poslovni susreti između predstavnika poduzeća iz BiH i Slovenije koji imaju za cilj formiranje novih poslovnih uspjeha.

Uvodničari na prvom Business cafe-u u Bosni i Hercegovini su veleposlanik Republike Slovenije u BiH, nj. E., Andrej Graselli, Ismet Kumalić, predsjednik Gospodarske komore BiH i Franjo Rajković, predsjednik organizacijskog odbora Business cafe-a. Drugi business cafe u BiH će moderirati Gregor Presker, ministar savjetnik u Veleposlanstvu Republike Slovenije u BiH.

Ovo je drugi događaj ovog tipa u Bosni i Hercegovini. Podsjećamo, prvi Business cafe održan je 17.9.2012. godine na kojem se razgovaralo o bilateralnim odnosima između BiH i Republike Hrvatske u svijetlu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, a na kojem su sudjelovali ministar poduzetništva i obrta RH, Gordan Maras i predsjedatelj Vijeća ministara BiH, Vjekoslav Bevanda te brojni predstavnici javnih institucija i poduzeća iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.