Dragan Omazić novi predsjednik Judo kluba “Vitez”

Na izborno-izvještajnoj skupštini kluba koja je održana u četvrtak navečer u prostorijama Gradske sportske dvorane u Vitezu razmatrana su izvješća o radu u protekloj, kao i aktivnosti za tekuću godinu te je izabrano rukovodstvo kluba.

Financijsko izvješće, kao i izvješće o radu za proteklu i tekuću godinu usvojeno je aklamacijom, nakon čega je uslijedio izbor novog Upravnog odbora kluba. Skupština je jednoglasno izabrala Upravni odbor u sastavu: Dragan Omazić, Mario Magerl, Božana Ćećura, Josip Stojak i Ivan Sajević. Dosadašnji predsjednik kluba Mario Magerl zahvalio se na ranije ukazanom povjerenju te istaknuo da mu je bilo zadovoljstvo voditi klub u proteklom mandatu, ali izrazio spremnost, zbog velikog broja obveza, prepustiti predsjedničku poziciju nekom drugom od članova UO-a. Nakon kraće razmjene mišljenja zaključeno je kako je najbolje rješenje napraviti rotaciju, odnosno za predsjednika izabrati dosadašnjeg dopredsjednika, Dragana Omazića, a na mjesto dopredsjednika imenovati Maria Magerla, što je skupština jednoglasno potvrdila.

Novi predsjednik Judo kluba “Vitez”, Dragan Omazić zahvalio se na ukazanom povjerenju te naglasio kako će nastojati što kvalitetnije raditi, uz podršku članova cijele uprave.

Judo klub Vitez osvojio je velik broj odličja na državnim, ali i međunarodnim natjecanjima. Uz nekoliko državnih prvaka, posebno se ističe srebrno odličje Ivana Stojaka s Balkanskog prvenstva. Članovi skupštine izrazili su zadovoljstvo radom kluba u protekloj godini, te posebno pohvalili rad trenera Josipa Stojaka.

Usprkos teškoj financijskoj situaciji Judo klub “Vitez” je uspio nastupiti na značajnom broju turnira u regiji, kao i na prvenstvima Balkana i Europe, dok na Svjetsko prvenstvo natjecatelji koji su izborili plasman nisu mogli ići uslijed nedostatka novca.